nattata Creative Commons License 2001.11.14 0 0 503
Hát erre az egész magyar sajtó és média elfogultséga témára teljesen pártatlanul tudok nyilatkozni. (Eltekintve attól, hogy vas megyei, meg soproni vagyok? :-))) )
Szóval a sajtó pártatlansága:
Az NS arról ír, amit akar, én csak az eredményeket olvasom el, azt legalább nem tudja elferdíteni.
A Duna tv is enyhén szólva elfogult volt a legutóbbi Gellért Sanyi féle időkig. Ő megtapasztalta a fővárosi, meg a vidéki életet játékosként, edzőként, meg az utóbbi időkben szakkommentátorként is. Használt neki. Tetszik az az állandó benyögése, hogy bírókkal nem foglakozik, ezzel engem is meg tud nyugtatni, hogy nem a bíró dönti el a meccset.
Volt egy közvetítés - a GySEV-Pécs visszavágó az alapszakaszban - aminek Kiss Lenke volt a szakkommentátora. Nem volt pozitív visszhangja, ha enyhén akarom kifejezni magam. Szeretném, ha minél több mérkőzés lenne képernyőn, és még az sem érdekelne, ha az általam favorizált csapatnak szurkolna a kommentátor, (lehalkítom a tv-t és Floydot hallgatok), csak lenne valami, mert ami közvetítés jelenleg van, egyenlő a nullával.
H. Frigyes-éra végével érzékelhető változás nincs, akkor meg mit akarunk?
Előzmény: belfera (501)