borzimorzi Creative Commons License 2001.11.13 0 0 234
Hali! Csakhogy visszajöttél!

Figyu, a dicséret nem az átlagostól eltérő sexuális preferenciára vonatkozott, hanem arra, hogy számomra rokonszenves álláspontot képviselt a nyögdíjbiztosítás ügyében. Nincs a Te hozzászolid csúsztatás nélkül? ;)

Lendvai/Lamperth témában nem tudok állást foglalni, mert egyiket se ismerem igazán.

Pozsgayval kapcsolatban finoman szólva is vegyes érzelmeim vannak. '56 népfelkelésnek minősítése és az MDF születése körüli bábáskodása Lakitelken valóban rokonszenves volt, hiszen, ha ő nincs ott pajzsnak, úgy szétverik őket, ahogy az már szokás a diktatúrákban. Debrecenben hallgattam pár előadását, mindaddig tetszett is, amíg csak beszámolt bizonyos eseményekről, de menten elvesztette objektivitását, amikor elkezdte értékelni azokat, különösen, ha ő maga is szereplő volt valamelyikben. Márpedig, aki beszámolhat valamiről, az ott volt, ugye. Ha pedig ott volt, akkor valami dolga volt ott, független megfigyelőként nemigen eresztették volna bizonyos események közelébe.
Amúgy meg a politikába szvsz az kapcsolódik be és az vonul belőle vissza, aki akar, feltéve, hogy jogerős bírói ítéletben nem tiltották el a közügyek gyakorlásától. Szerintem senki sincs felkenve arra, hogy ilyen tanácsokat osztogasson bárkinek. Magánemberként persze én is helyeslem, hogy visszavonult. Nagyjából tisztában lehet a stressz és a várható élettartam összefüggésével...

Az, hogy, amint írod, "szépségük mégis összhangban van az okosságukkal", sokfélét jelenthet. Lehet utalás arra a közhelyre, hogy valaki vagy szép, vagy okos, de akkor kérdés, hogy ki mit tart szépnek. Az összahang azonban éppúgy utal6 fordított, mint egyenes arányosságra. Az első esetben ami szépségben hiányzik, az kipótlódik észben, a másodikban mindkettő azonos arányban van jelen, vagyis szerinted valaki pont annyira szép, amennyire okos. Tartok tőle, hogy bármelyik verziót is választanám kijelentésed dekódolásához, valamely kevéssé helytálló közhelyre likadnék ki... Hm?

Csót:
b

Előzmény: Tappancs (228)