Dohi Creative Commons License 2001.11.12 0 0 799
emberek, help! mondjatok nekem magyar netes konyvesboltokat es antikvariumokat! ismerem a librit, az alexandrat, az antikvarim.hu-t es a bookline.hu-t. egyeb? koszi!

bone:
> jojo, de libri szvsz suxx:(
attol fugg, mennyire vagy lusta :)

bilincsben: a felenel jarsz es meg van 200 oldal?! ugy remlett, az egesz annyi... ok, azota megneztem es 380 oldal. europa rulez: a ragyogast olyan papirra nyomtak, hogy 500 oldal es rohadt vastag, ujabban meg egy 900 oldalas king-konyv vekonyabb :)

a drakulahoz annyit, hogy az egyik kiadas ele king irt egy eloszot, es erdekes modon ez magyarul is megjelent. nekem meg is van ;)

pille:
asszem kolcsibe kerem valakitol a boszilanyt es osszehasonlitom a carrie-vel :)

nightwish:
en emlitettem a barkert. egyelore mast olvasok, de elvileg a het vegeig elolvasom a barkert es elmondom, milyen volt. az ajanlo es a borito alapjan nekem is a harry potter jutott eszembe :)
szerintem szukitsek egyszeruen nem akartak kimaradni abbol, hogy most mindenki hp-hez hasonlo konyveket jelentet meg. azert remelem, nem kell csalodnom barker bacsiban (bar a first book of the art nem volt nagy kaland...). ja, es a helyi konyvesboltban a horror reszlegben volt king es koontz mellett. lehet, hogy egyszeruen itt tudjak, ki kicsoda? ;) (nem is lehet, BIZTOS! imadom azt a helyet! :))

harry potter: lehet, hogy megkoveztek, de szerintem rulez! pedig voltak eloiteleteim rendesen, de rohadt gyorsan vegigolvastam a 4 konyvet. a film nem tunik tul jonak termeszetesen...