Ganimedes Creative Commons License 2001.11.12 0 0 44
Sziasztok!

Gondolom kiderült már, hogy én is megszállott Eszenyi rajongó vagyok, de a Ping-szvinggel kapcsolatban, őszintén szólva azt kell, hogy mondjam, hogy láttam már jobb előadását is Encikénknek. A történet egy kicsit bugyuta volt. Arról szólt, hogy ő egy pingvinlány és keresi a barátait, mert eltévedt a világban. Közben megismerkedhetünk különféle állatokkal, akik baromi jól tudnak táncolni. Az előadás mondanivalója - mert hogy az is volt! - az, hogy a pingvinlány olyan világot szeretne a születendő öccsének, ahol nincs környezetszennyezés, nem pusztulnak ki a fajok, nem kell éhezni, stb. és nem kell félni attól, ha kinyitunk egy borítékot. Meglepő módon a Nagykanizsaik elég visszafogottak voltak, nem nagyon mertek reagálni az Enci kiszólásaira, szegény egy kicsit kétségbe is esett, hogy valamit nem jól csinál. Pedig összességében azt kell mondanom, hogy a gyenge történet mellett szuper táncokat és zseniális Encit láthattunk. Ja és megint énekelt kb. 3 új számot, és látszott, hogy nagyon élvezi az egészet. És persze mi is.
Az előadás után dedikálta a könyvét (Igyime Prága) és nagyon kedveseket írt, no meg a szokásos rúzsos csók sem maradt el.
Mindent összevetve természetesen megérte lemenni Nagykanizsára!

Üdv!
Ganimedes

Előzmény: Magyar Virág (43)