Mumu Creative Commons License 2001.11.11 0 0 4938
Kedves Gabor ,azt nem ertem miert hiszed azt ha valaki kritizal az amerikaellenes.Azt mondod hogy ebbe a topicba lehet egy masikba nem (marmint kritizalni az USA-t).Persze hogy lehet.Buszke is vagyok ra hogy mindenki meg mondhatja a velemenyet,mert ez nem az amerikai hosok emlekmuve ahova le kellene tenni az emlekezes viragait hanem egy teljesen szubjektiv (Mi NEKEM Amerika..)hely ahol a legnagyobb baromsagokat is szabad mondani ha azokat hiszuk.Van ra valasz eleg.
Nagyon sokaig tartott mig a veszekedo felek kozott kialakult egy hangnem amit el lehet fogadni es egy nivo amit a tema ker.Peldaul sok dokumentalt es erdekes , kiegyensulyozott iras (a legtobbszor a Tied is )
Egyaltalan miert van az ugy hogy az Amerikaban elok azt hiszik hogy valami honpolgari koteleseget teljesitenek ha atrandulnak egy magyarorszagi topicba es ott kituzhetik a vita csucsan a savos,csillagos lobogot ?
Itt nincs verseny az USA es Mo. kozott (ugy is kiegyensulyozatlan lenne) hanem inkabb egy kommunikacios kesseg es neha (es ez jo) egy kommunikacios kenyszer egymasal talakozni.
Csak az furcsa es nem ertem hogy miert eppen a szolasszabadsag orszagaban elok ertekelik annyira radikalisan ha valami kritika eri azt az orszagot amiben most elnek.Ha megszunik a kritika megszunik a visszajelzes is,a nagy fejbolintasok kozott nem ertjuk meg hogy nezunk ki a kivulieknek.
De lehet ez nem is fontos az uj amerikaiaknak (ertem az elso generaciot).
Kedves Gabor,az ide irok legtobbje nem amerikaellenes,csak le irja a velemenyet (halistenek) es arra szivesen meghallgatja tieteket is..
Előzmény: Mr Spock (4894)