lg18 Creative Commons License 2001.11.09 0 0 1630
Ehhez annyit: voltam az MTK-Vasason 3-4 hete. A tribünön ültem, két fradista haverom társaságában. A 30. percben elmentem onnan, találkoztam valakivel és átmentünk a B teraszra. A két fradista ismerős a meccs után mesélte, hogy két perccel később elkezdték dobálni őket szotyival és mással, több MTK-s felől megindult a szítokáradat, meg is akarták őket verni - talán mert nem ugrottak fel Ferenczi góljánál.

A Te általad emlegetett dologra nem emlékszem, viszont emlékszem egy másikra. A két csapat megegyezik, viszon a helyszín a Fáy utca. Az elhíresült "lövöldözős" meccs. Szintén kint voltam. A lövés természetesen nem történt meg, bár egy érdekes hangot lehetett hallani, de nem ez a lényeg. Hanem az, hogy kb. 50 MTK érzelmű beült a fedettlelátóra és ott hangos MTK-MTK bíztatásba kezdett. Szerintem pontosan erre van a vendégszektor. Onnan kell szurkolni, a hazaiak között ülve maximum tapsolni szabadna szerintem, vagy visszafogottan örülni az esetleges gólnak.

Szintén egy Vasas-MTK példa: idén tavasszal is voltam ezen az összecsapáson, és mellettem egy MTK szurkoló ült, szintén a főlelátón, de senkivel semmi gondja nem akadt. Remekül elbeszélgettünk.

Ja és velem se volt még senkinek se gondja, hogy se MTK se Vasas szurkoló nem vagyok :)

HAJRÁ LILÁK!!!!

Előzmény: ath (1624)