Puhos
2001.11.08
|
|
0 0
323
|
1,4 16v RT tipus
Hibák:
A kormánykerék alatt nehezen fér be a lábam. Ötödikbe kapcsoláskor kissé előre kell hajolni.Első ajtó nyitásakor a hátrahajló ív elől ki kell térni, hogy elférjen. A benzin hangosan locsog a tankban, mintha egyetlen lamella sem lenne benne.A pótkerék mögötti mélyedésbe lehet ugyan pakolni apróságokat,de zavaró,hogy nincs fedele.Hiányolom a gumi védőcsíkot a lökhárítókból.Kár, hogy az első sárvédő műanyag.A futómű zaja rapcsos útburkolaton erősen behallatszik.A belső műanyag burkolat elég durva.Csak kivehető vonóhorgot szabad rátenni, mert a gömb takarja a rendszámot ? . A műszerfal festésének a leválását még nem tapasztaltam.A csomagtartózár beragadását szokták még említeni, de nálam még nem jelentkezett a hiba.Igaz, a nyelvet kissé bezsíroztam. Kb.500 km-nél a sebváltó hátramenet határolója megszűnt határolni.A szervízben beállították a rudazatot, meg lehetett várni.
Ami tetszik benne.
Csendes motor. Jó gyorsulás.Igen hatásos fék.Szervokormány kifejezetten jó.Műszerfal tetszik.Elöl igen kényelmes ülések.Sima úton csendes futás.Finom rugózás.30000 kilométerenkénti olajcsere.Erős fényszórók.Nagy csomagtartó.
Igyekeztem objektív lenni.
Májusban volt a Thalia melletti döntés (2 hónapot vártam rá). Azóta nem kísérem figyelemmel a kínálatot. Az összehasonlításokban talán nem vagyok naprakész.
Üdv:Puhos
|
Előzmény: Keselyű (315)
|
|