volante
2001.11.08
|
|
0 0
40
|
És hogy teljesen korrektnek érezzem magam, ill. tiszta legyen a lelkiismeretem, bevallom, a témával - hogy a 3 hetenkénti, ám egész napos ülésszakok, amikkel nincs párhuzamosan bizottsági ülés és az előzőekben megszokott hetenkénti ülésszakok közötti különbségnek a lényegi tartalmát nem látom teljesen át, talán majd egyszer jobban elmélyedek a kérdésben - érdemben nem tudok Önökkel vitába szállni, kérem ez ügyben valaki olyat keressenek a másik oldalról, akinek érvelését elfogadják, és ha rászolgál, igazat adnak neki, és akivel szemellenző nélkül tudnak eszmét cserélni. És egyúttal szeretném felhívni figyelmüket, hogy válasz erre | adatok | e-mail 2001-11-08 13:00:49 (21)-ben feltett kérdéseimre nem kaptam választ. Megvádolhatnak a kérdések némileg offtopik tartalmával - ámbátor szerintem nem az - és nem hinném, hogy emiatt érdemes új topikot nyitni. Valamint tisztelettel megkérném "öregúr" olvtársunk figyelmét, ha egy hozzászólását újra bemásolja a topikba, legalább akkor javítsa ki benne hibá(ka)t. |
|