vikilány
2001.11.07
|
|
0 0
200
|
Én segitenék szivesen:)))
Nem tudom milyen jellegü munkát keresel, de a gond az, hogy az itteni nagyobb cégek általában fejvadászokon keresztül vesznek fel embert, akik ugye szóba sem állnak veled, ha nincs Social Security számod, a másik eset, hogy meg sem hirdetik az állást, hanem úgymond szájról-szájra jár a hir, és akkor Gizike a pénzügyön szól a szomszédasszonyának, akinek a kislánya némi elbeszélgetés után megkapja az állást. És ez nem vicc, az én asszisztensem is úgy került ide, hogy az elődömmel minden reggel együtt utazott a vonaton. Semmi ilyen jellegü végzettsége vagy tapasztalata nincs. Másik, férjem munkahelyén IT pozició network cucc (bocsi nem nagyon értek hozzá), előző cégnél egy titkárnő kicsit érdeklődő volt IT iránt, ottani IT főnök átment a férjemékhez, keresnek embert erre a pozicióra, főnök odaadta az állást ennek a kicsit érdeklődő titkárnőnek akit az előző munkahelyéről ismert. Persze ezen lehet vitatkozni, hogy miért jó ez, kinek éri meg, meddig fog ott dolgozni. Amit meg tud csinálni azt megcsinálja, elmutogatják neki százszor, ha kell, ha végképp nem megy, akkor valaki másra rányomják a melót. Persze ez a verzió csak egy bizonyos szintig igaz a ranglétrán. A multidnak nincs valami USA-beli irodája, ahová átvennének?? Vagy megkereshetnéd őket magánban. |
Előzmény: Infomaker (199)
|
|