coeurace Creative Commons License 1999.03.03 0 0 517
Ok rez,

En ebbol kiszallok, mert hulyekkel nem vitatkozom. Utoljara azert meg segitek:
Olvasd mar el amit iram legyszives es ertsd is meg mielott valaszolsz!!!
En azt irtam, hogy te nem tudod bizonyitani, hogy nekem nincs igazam, en pedig azt nem tudom bizonyitani, hogy neked nincs igazad. Ettol fuggetlenul azonban en ugy velem, hogy nekem van igazam, tehat ne mondd azt, hogy bizonytalan, hogy a magzat ember-e, ezert ne legyen abortusz. Az en szempontombol ez nem bizonytalan, csak nem tudom bizonyitani, hogy az en velemenyem a helytallo (de ugyebar ez igaz a te velemenyedre is, mert szerinted az igaz de te se tudod bizonyitani). Ezert mindenki dontse el mit akar csinalni.

Ami a 7 eletjelenseget illeti, valaszod arra utal, hogy azt se tudod, hogy mik ezek. Ha megis tudnad, akkor sorold fel oket, majd mondd el, hogy melyiket miert mutatja a magzat, es akkor majd megerted, amit irtam.

Amugy persze probalkozni lehet, de en special utalom, ha valaki egy vitaban ugy akar felulkerekedni, hogy szandekosan hulyenek tetteti magat vagy epp a masikat hulyenek nezve allandoan felreert mindent, amit csak tud.

Addig is, amig megerted amit irtam, udv

Ace

u.i.: Ok, akkor most olvasd el megegyszer elorol, mielott reagalsz.
u.i.2: Boritekolom a valszot a szemelyeskedessel kapcsolatban: Nem azt mondtam, hogy hulye vagy, hanem azt, hogy annak tetteted magad az allando felreertessel.

Előzmény: rez (506)