Hello!
A tulajdonossal nem beszeltem, csak az autot neztem meg....
Hat: elso benyomas az, hogy egy roncs szegeny, a jelenlegi anyagi helyzetemmel nem tudnam nemcsak ujja de tartosan hasznalhatova sem tenni.
A ket elso oldallemez cserelve volt. A hatulja javitva volt. Rozsdas a kuszob vegig, mindket oldalon. Az ajtok szelei is fel vannak pattanva itt-ott. Minden kerekdobban van rozsda az also reszen. A fenyezes tobb helyen mas arnyalatu, javitott. Van benne tetoablak, de szerintem nagyon regen nyitottak ki (rozsda). A tetoablak elotti atlatszo-sarga muanyag legterelo ep. A karpitozas: joforman nincs. Az ulesek ket szele mubor, a kozepe szovet. Na, ez a szovet csak rongyokat jelent... A ket tukor nem gyari rajta. A felnik sem gyariak, es ranezesre 4 fele gumiabroncs van 3 autorol szarmazo felnin (a felnik ugyanolyanok, de van szurke, sotetszurke, fekete is kozte....)
Fenyszorok, motorhazfedel es az ablakoktol felfele a kaszni ep volt. A padlolemezt nem neztem, de valoszinu, hogy mar nincs meg. Az egyik hatso lampa torott. A diszlecek sok helyen hianyoznak. A kipufogot nem mertem megerinteni, annyira rozsdas volt, ugy tunt barmelyik pillanatban leeshet...Ezt az autot szerintem addig hasznaltak, amig le nem jart a muszaki, ami marciusban volt. Vonohorog, csatlakozo is van rajta, nemet felirattal, talan az ottani tulajdonos rakta ra.
Mivel a tulajdonossal nem beszeltem, csak a raagatott papirra tudok hagyatkozni, mit tud az auto: a papir szerint 240D motor, 6 hengeres, 1970-es, szervokormanyos. Manualis valto (ezt ugye lattam is). De itt figyelembe kell venni, hogy szinten ezen a papiron voltak meg olyanok is, miszerint egy (szo szerinti idezet) "Mercedes A4 W123"-al allunk szemben...
Szerintem W115, a reces hatso lampa es az elso lampa (nagy ovalis fenyszoro felette az index, az egesz egy buraban) alapjan.
Na, szoval valoszinuleg nem en fogom megmenteni, de borzasztoan sajnaltam szegeny autot.... Az arakat olvasva legalabb 1 milliot ra kellene kolteni, hogy olyan legyen, amilyet szeretnek. Jelenleg annyi jonne ki, hogy megvennem, tarolnam, a papirjait elinteznem es a karosszeriaztatast inteznem, tobb aligha. (Maradna a karpit, motor, fenyezes...) Szoval, mint a legtobb oreg jarmu a kornyeken valoszinuleg a hiperpigmentalt minoritas kezere kerul majd egy erdoben hagyjak ha mar vegkepp nem megy. :-(
Ha esetleg erdekel alkatresznek, szerintem 90-100 ezerert tutira odaadjak..