Én személy szerint a BILLA egyik áruházában tettem (írtam) szóvá, hogy a kitett árcédula egészen más (jóval alacsonyabb) árat tartalmaz. Miután már a sokadik alkalommal jártam így. A válasz mindig az volt, hogy a kiírás jó, de az egy másik árucikk, ami épp nincs. (elnevezésük vége különböző csak, de az már nem fér a cédulára)
Azt elismerték, hogy nincs kint az ár (sok egyéb termék esetén sem), de ehhez nincs elég emberük. Mivel nem ez volt az első ilyen eset, vásárlók könyvét kértem. Azóta kaptam választ is. Volt képük azt leírni, hogy személyzethiánnyal küzdenek. Ez itt Borsod megye, nem a munkaerő hiányzik, elhihetitek... A levél egyébként azt is tartalmazta virágnyelven, hogy talán sziveskedjek máshol vásárolni, ha nem tecc, ami náluk van. Az belső berkekből tudható, hogy valóban kevesen vannak. De ettől én még nagyon is tudni szeretném, lehetőleg egész pontosan, hogy amit veszek, az mégis mennyibe kerül. Mégha ez a BILLA profit terhére oldható meg, akkor is! (és itt még egy árellenőrző készülék sem található)
Bocsánat, ha hosszúra sikerült...