switch Creative Commons License 2001.11.05 0 0 20
Akkor válaszolok az általam feltett, és költőinek bizonyuló kérdésre:-) ( nehogy hülyén haljatok meg:-) ) / kicsit sem nagy az arcom...:-) /
Szóval: Gibsont azért kapják el, és viszik be, mert az egyik utasának beszél a / na most nem emléxem pomtosan! rég láttam a filmet... / Geronimo?-ról, mint a szenvedélyes szerelemről, meg ilyenek. Namármost ez a szó annak az intézetnek a rövidítése is, ahol az átnevelés, gyilkosképzés folyik, és attól tartanak a rosszemberek, hogy esetleg a tudatalattijából előtörtek az emlékek, és beszélni kezd. A film ugye úgy kezdődik, hogy mutatják ahogy Gibson szállítja az utasokat, és közben összehord hetet-havat. No az egyik utas az egyik rosszfiú. Csak ezt nem tudjuk..., és olyan hírtelen, minden előzmény nélkül viszik el, hogy először nem értettem a dolgot., de amikor túl sokáig mutatják a mosodai zsákon a feliratot, elkezdtem gondolkodni, hogy ez nem lehet véletlen!:-) / tehát ez nem egy "dramaturgiai fukció néküli pucér férfisegg" volt :-) / from Haláli fegyver (ha minden igaz) Na, már ezt is tudjátok:-)

üdv: switch

Előzmény: switch (12)