Flavius Creative Commons License 2001.11.05 0 0 4264
Ehe...egy ilyen gyengelméjű ember nem is érdemel több szót. Saját magát intézi el az iq negatív értlemi színvonalával.

Kit teszel tönkre ? Forduljál már magadba, mert leghamarabb magadat teszed tönkre ha ilyen marad a hozzáállásod a dolgokhoz.

Ha már ilyen "dolgozó" ember vagy, akkor azt a kevés idődet legalább na azzal szard el, hogy más "dolgozó" emberek szabadidejét baszod el azzal, hogy a szórakozásuknak tekintett FUNplay-t kúrod szét a nyomorék csítjeiddel balfaszkám....erre nem gondoltál ? Pff

Azt csinálsz az oldaladdal amit akarsz, ahogy már előttem is leírták az értelmesebbje meg sem nézi az oldalad aki meg csítelni akar az máshonnan is meg tudja szerezni.

Mellesleg észrevettem, hogy az összes csíter és csítkészítő legfőbb érve a saját igaza mellett ez: "ez csak FUN, éld az életed a való világban" szöveg.
Szerintem ez a szánalmas, kicsit elgondolkodhatnának azon, hogy ha vki FUNból csinál vmit, neadjisten ez a hobbyja, akkor lehet kikapcsolódni szeretne és jólérezni magát nem pedig azon idegeskedni folyamatosan hogy a különböző csíterek hogyan cseszik el szeretett JÁTÉKát...mert a csíteléssel elbasszák, olyanez mint bármely normális sport...ha vki doppingol pl(az is csalás) vagy egyéb módon tesz szert jogtalan előnyre, azt általában nem elnéző mosolyal intik rendre, hanem rendesen megbüntetik és el is tiltják az adott területtől. Kár hogy NETen ez nem ilyen egyszerűen megoldható.

Neked meg az az életcélod hogy mások kikapcsolódását elbaszod...gratulálok...get a life man...

Flavius