Ganimedes
2001.11.05
|
|
0 0
278
|
Szia Kinga!
Bocs, hogy megvárattalak a válasszal, de most már tényleg kifejtem nézeteimet a darabaról. Szóval mint már említettem nem is volt rossz ez a darab, pedig rossz kritikát hallottam róla. Tény, hogy a mondanivalója az volt amit Te is említettél, hogy egyik vallás sincs a másik felé rendelve, mindenkinek az a fontosabb amiben ő hisz, és ezt a mondanivalót nagyon szépen tálalták. Az előadás egészéhez képest a vége nagyon hollywoodira sikerült. A színészek jók voltak, bár ez Vígszínházról lévén szó nem meglepő, ugye? Nagyon tetszett Avar István alakítása, szinte rá szabták ezt a szerepet, és nagyon jó volt még a Hegyi Barbi. Természetesen tetszett a D. Géza is, bár kicsit úgy éreztem, hogy kinőtt már ebből a szerepből (ez alatt azt értem, hogy talán már nem kéne neki 20 éves szerelmes fiút játszania, ő ennél már komolyabb szerepekre való, bár azt is tudom, hogy egy jó színész bármilyen korú figurát el tud játszani, mint ahogy ő is, de mégis úgy gondolom, hogy pl. Helmer a Nórából sokkal inkább hozzávaló és abban zseniális is!). Tetszett a díszlet és úgy összességében kihozták azt, amit ki lehetett hozni ebből a darabból, de azért ez nem tartozik azok közé az előadások közé, amit többször megnézek.
Azóta láttál valami más említésre méltót?
Tudod, hogy decemberben bemutatják a Lear királyt? Na arra vagyok nagyon kiváncsi!
Üdv!
Ganimedes |
Előzmény: Kinga18 (263)
|
|