sziasztok
hifi temaban nem tudok viritani :)
Cazpri-3: nekem ladám van. az előzőt, amiben egy full power Gr.A-s rali motor volt (és az összes többi szükséges erősités/átalakitás kivéve a csövet), azt ellopták. most nullárol kezdem az átalakítást egy 11 éves kocka ladán. eddig van rajta 1 hátsó kanyarstabilizátor (ami ugyebár NEM a panhard-rud, hanem egy torziós rugó a két hosszu bekötörudhoz erősitve), 3,6 kilós lendkerék, 5-seb fiat váltó. most készül egy hengerfej 272es tengellyel. ma szereltettem fel a 175/50-es gumikat 7"(!)x13"as felnikre... szépen kifeszültek :)
(ezt félretettem versenyzésre. most futozott normál méretü téligumik vannak fent).
Abban 1ébként igaza van skyline-nak, hogy lóerő nélkül is lehet "büntetni".. ..a korábbi tuning motorom után kicsit kevésnek tünik a széria hetven vagy hány lóerő, de ezzel is lehet rövid féktávot venni :)
Mindenesetre ezért nem ugrálok az ATIpályabérlés miatt.. mert ez az auto még nincs a szlalomozásra felkészitve..
üdv
ps, még mielőtt a ladákat kezdené szidni bárki is: most voltam zöldkártyásnál, aki elöször nem akart hinni a müszernek, majd azt mondta, hogy a kocsi a katalizátoros szintet is tulteljesítni. tuningolva meg CRX-verő is lehet :)