Ja, tenyleg ketszer irtam be, nem direkt. Amikor eloszor ment el, szar volt a netem, es pont post utan masfel napig nem lattam semmit a halobol, azt hittem, nem mentette el.
---
Az, hogy szerinted rohejes - latom, nyelvtanbol is hulye vagy, legalabb teljes a harmonia -, egyeni problemad, ha tobbedmagaddal latod igy, akkor fertozo. Tovabbra is teny, hogy sem a jatek nem teszi kotelezove, hogy ugyanazon a neven jatsszon az ember, sem a szervereknel nincsen kiirva, de ha ki lenne, az sem szamitana semmit.
Persze az ilyen ontelt klinikai eseteknel megertem ezt a fajta hozzaallast, hogy mindenki tudja egy szerveren, megjott a csodalatos Gry, en ettol ugyanugy alnevezni fogok, es nem erdekel, hogy az adminok mit szolnak hozza, mert ugysem nagyon teszem mar be a lamahenter csiterezo magyar szerverekre a wonid-met.
Persze nyugodtan meg lehet kozeliteni onnan, hogy velem van a baj, es flamelek az admin forumban, de az adminok lennenek az egyetlenek, akik tehetnenek valamit a magyar cs-ert. Ugy nez ki, ez nem prioritas, a normalisabb, skillesebb playerek - es en - meg huznak ki kulfoldre.
Ki mint vet.. A belterjes populacio vagy kihal, vagy kiallitjak a muzeumba..