Leon_ Creative Commons License 2001.11.02 0 0 220
Skyline!

"Te vagy a gyengébb láncszem VISZLÁT!!"
"Kivi!
húzz is el innen, te egy igazi seggfej vagy"
Nincs neked vmi bajod??? Mindenki akit nem tudsz meggyőzni szóban az húzzon a picsába, mert egy hülye seggfej? Hmm, Skyline én ennél értelmesebbnek tartottalak - persze csak egy rövid ideig.
Én vezettem 1.4 Sunny-t és nem nagyon hiszem, hogy komolyabb átalakítások nélkül alkalmas lenne egy 4 kerekes 150 pacis autó leépítésére akár szlalom, akár nem. De ezt ha picit is ismered az autódat te is tudod.
capri-3 az eddigi hozzászólásai alapján igencsak ért az autókhoz, és nem abba az autószerelő kategóriába illik akihez nem lehet kocsit vinni nyugodt szívvel.
A régi kérdésemre meg még mindig nem válaszoltál, bár ezt már nem is várom el. Bár picit érdekel még mindig, hogy mi ÉRTELME, és hogy MIÉRT? Amúgy meg erre a sex igen rossz hasonlat. Azzal nem nagyon tudok megölni egyszerre több embert is. Ezzel igen. De igazából valószínüleg nem az a baj hogy nem tudsz vezetni, vagy hogy nagy a szád, hanem az hoyg nem látod be, hogy másnak is lehet igaza. Te azt hajtogatod, hogy ésszerűen, a saját korlátaidat betartva autózol, és hogy ez biztonságos. Csakhoyg ez alapból rossz. Csak hogy az általad oly gyakran kivi orraalá dörgölt KRESZ-ből idézzek, a 'gépjárművezetés veszélye üzem'. Ha beülsz a kocsiba akkor kis tulzással egyik lábad a sírban, másik a börtönben. Értsd lehet, hogy te úgy érzed, hogy húúú de jó vagy de BÁRMI közbejöhet.
Egy kérdésemre még pls őszinte választ: versenyzésed közben egy másik 'játékossal', miközben már vezetsz előtte, egy villamossinen áthajtva vmi leszakad az autódból, nem azért mert odavered, hanem mert már öreg volt lógott stb. Ezen a mögötted jövő 'játékos' megcsúszik és letarol egy buszmegállót, meghal 2 ember. Ezek után a rendőrségi vizsgálat kimutatja, hoyg ha 70-nel mentél volna át a sinen, és nem 100 körül, akkor nem szakadt volna le, nem csúszott volna meg, még most is élne a két ember. Most picit gondolkozz el ezen. Tényleg nyugiban belegondolva, félretéve hogy mennyire nem szimpatizálsz velem. Ha ez megtörtént volna, nem lenne lelkifurdalásod? Nem mondanád azt, hogy huu, ha kihagytam volna ezt a fordulót a 'játékban' akkor most az két csinos csaj élne ott a megállóban, és a másik 'játékos' se törte volna totálra magát??? Erre télleg kiváncsi vagyok!

Leon

U.i.: Akit érdekel van közelebb is elhagyott reptér, ottvan a Mátyásföldi, ott is lehet szórakozni, ahhoz szinte ki se kell menni a városból.

Előzmény: Skyline (197)