AstraF16v Creative Commons License 2001.11.02 0 0 218
"nalam 7 collon van a 205/50.
ez meg elmegy. "

Az se rossz, de ez 10000.- + guminként (az meg gyorsan fogy a kanyarok miatt).

"de tervezem a kerekek cserejet, 16-osokra, 7.5-8' szelessegure. 215/40x16 yokohamak vannak kiszemelve."

Hibátlan választás. A 16"-os Borbetek pl. szépek is és még jók is (ellentétben a Stilauto, BWA és egyéb dolgokkal). A Yokohama-nál nincs jobb gumi, de azokat már szinte sajnálja az ember...

"a gyari gatlok egyelore megteszik (bilstein), de a rugoban van meg vagy 50 lefele:)
a koni is meglesz idovel."

Látom Személyedben igazi ínyenccel van dolgom. A Bilstein nagyon korrekt gátlókat gyárt, talán a legjobbakat, de azokon nincs állítási lehetőség. A Koni talán nem olyan jó minőségű, de legalább választhatsz hosszabb utazás elött a sima derékfájás és a reuma között. :)
Rugóból én is kipróbáltam párat (az Eibach hatalmas csalódás volt -> lágy), az "ültetési érték" nagyon változó (az sem mindegy, hogy gázosak csillapítók, vagy olajosak).

Legjobb a "komplett futómű" (állítható magasság, kerékdőlés, duplarugós progresszív karakterisztika, stb.) Sajna az AstraF-hez nem gyártotta a Koni bácsi.

"stabilok gyarilag sport, toronymerevitot en fogom legyartani (csohajlitoval, nem kokany:))"

Nekem nem volt csőhajlítóm (még megbízható csőhajlító ismerősöm se), úgyhogy véreznem kellett, rendesen (20k egy darab csőért -> hülyének nézett mindenki)

"mondjuk mindezek elott a zenet szeretnem en is megepiteni, a tobbi csak ezek utan."

Na ez a legnagyobb rumli. :))))) Simán kirepül fél guriga az ablakon és még mindig nem az igazi. Javaslom a DVD-t is -dugókban jól jöhet még :)))

"hogy mikor lehet ezzel megallni???
soha:))
elvesztunk, Astra, elvesztunk:)))"

:))))))))))))))

Valamire költeni is kell! :))
Inkább autóra/zenére, mint feleségre/gyerekre és egyéb romlandó árura! :)

Csaó

Előzmény: capri-3 (217)