Willie Creative Commons License 2001.11.01 0 0 384
Haliho!

Ha hiszed, ha nem en nagyon szurkoltam neki mikor kijutott. En is ugy gondoltam, hogy o az egyetlen magyar, aki kepes ra. Egyebkent mikor meg a Nonvedban jatszott es nem sok neve volt mar akkor azon a velemenyen voltam, hogy el kene hoznunk Szolnokra mert igen jo jatekos lesz belole. Aztan mikor kijott buszke voltam mert vegre van egyt magyar, aki itt jatszik. Aztan lattam egy par meccset. Iszonyu sutan mozgott az itteni jatekosokhoz kepest. Oszinten szolva neha ugy latszott, hogy nem is tudja igazan, hogy hol van a palyan. Mellesleg neztem NCAA meccseket es ott hozza hasonlo meretu sracok ezerszer jobban mozogtak. Egyeduli elonye volt, hogy tiszta helyzetbol biztosabban dobott, de az NBA-ben nem sok tiszta helyzet van. Akkor rajottem, hogy o nem ide valo. Egyszeruen lassu es kepzetlen az ittenniekhez kepest.
Az ismertseghez. Azert az ne hagyd figyelmen kivul, hogy Amerikaban maskepp vannak a dolgok mint Magyarorszagon. Pl. en is kovetem a Celtics meccseket, de nem tudnek ket embert felsorolni a cserepadrol. Ezzel egyebkent valoszinuleg egy-ket hard-core fan-en kivul mindenki igy van. Egyszeruen nincs szo roluk. arra meg nincs penze sem ideje az embereknek, hogy minden meccset megnezzenek. (Csakhogy erzekeltessem: azert a penzert, amiert itt megnezel minden hazai meccset a legolcsobb helyrol, mar majdnem lehet kapni egy autot es biztosan lehet kapni egy igen tapos szamitogepet.) Szoval itt az emberek igen keveset torodnek a kispad vegen ucsorgokkel. Meg egy pelda. Jatszott a Mo-on (a Faloc-ban) ha jol emlekszem egy Coleman nevu faszi aki elotte eltoltott valamennyi idot a a Celtics-ben. Amikor odakerult megkerdeztem az itteni sracokat, akikkel kosarazni jarok, hogy milyen a faszi es senki nem ismerte meg csak a nevet sem. Itt egy csapatban van 2-3 felisten a tobbiek meg csak aljanep senki nem torodik veluk. Ezzel azt akartam mondani nem David hibaja az, hogy nem ismerik, hanem egyszeruen itt ilyen a rendszer.
A FOX-os cikket belinkelhetned mert en nem talaltam. Bar azert ezeknek a szakiroknak a velemenyevel ovatosan kell banni. Van itt Bostonban egy sztarnak kikialtott Ukran faszi, aki valoszinuleg nem ferne be komolyabb europai csapatba. (Kb. David chicagoi mutatoival rendelkezik, lepattanoban talan egy kicsit jobb) Megis o a sztar. Szoval vannak itt problemak a kivalasztassal.
Az, hogy a menedzser eroszakos az meg nem jelenti azt, hogy jo. Sot szerintem kifejezetten rossz tanacsokat ad neki.
Na most abbahagyom mert latom hosszu voltam, majd kesobb lehet, hogy meg irok.

PS.: Az igazat megvallva nem is tudtam, hogy a Harvardnak van noi kosarcsapata mielott olvastam hogy ide jon a Reka. Szoval valoszinuleg igen gyengek, bar lehet, hogy most erositeni fognak, mivel 2006-ban Boston rendezi a Final Fourt a noi egyetmi bajnoksagban. Valopszinuleg valamikor meg fogom nezni meg az iden.
Willie

Előzmény: muybien (380)