ibolyka Creative Commons License 2001.10.28 0 0 topiknyitó
Előzmények:
Telefonáltam ATV Napkelte Szerkesztőségébe. Kértem tegyék lehetővé elmondhassam - sok család nevében - a minket érő egyre több atrocitásokat.

Azt ígérték egy héten belül visszahívnak

Egy hét múlva, újra érdeklődtem.
Bocsánatot kértek, sokminden közbe jött. A héten visszahívnak.

Egy hét múlva újra érdeklődtem.
Úgy látszik ez így nem megy - mondta az asszisztens. Legyen szíves faxban megírni, mit szeretne.

Egy hét múlva újra érdeklődtem.
Kapcsolták Lakat T. Károly főszerkesztő urat. Azt mondta a sok száz fax között ezt nem kapta meg. Kérdezte miben állhat rendelkezésemre.
Elmondtam. Azt mondta, rendben, hívjam vissza csütörtökön és megbeszéljük: szombaton-e, vagy vasárnap.

Elrendeztem, hogy a hétvégén ne legyen gondom értelmi fogyatékos nagy fiamra. Értesítettem szülőtársaim.

Csütörtökön a főszerkesztő urat nem tudták kapcsolni.
Pénteken üzenet várt: nem aktuális.

Egyenlőre nem sikerült megtudnom miért is nem aktuális, ha:

november 1-én életbelép az a törvény (2001/XV), amelynek alapján súlyos, alkotmányos jpgsérelem éri, mind a fogyatékosokat, mind az őket nevelő családokat.
amelynek alapján más emberi jogok érvényesülnek a magyar családokra és a fogyatékosokat nevelő családokra.
amelynek alapján más szabályozás érvényes a vagyontalan és a vagyonnal rendelkező értelmi fogyatékosokra.
amelynek alapján szülőt és gyermekét KÖTELEZIK egymást beperelni!!! Az egymással békében élő családban kötelezik a gyermeket (felperes) a szüleit perbehívni!!

És ez nem aktuális.
Miért?
Ibolyka