oldskool
2001.10.27
|
|
0 0
142
|
hi
nekem ez a hozzászólás a legszimpatikusabb az egész topikban, és SAJNOS magamra is igaznak érzem, és egyetértek teljesen.
ez a versenyzéses-büntetéses játék mások épségével (akár az utasodéval is!) egyszerüen egy rossz tulajdonság. amit az ember nem reklámoz, és nem hirdeti, és nem keres további követőket.
sajnos ez a rossz versenyzős büntetős majdénmegmutatom tulajdonságom nekem is megvan. lehet hogy az autóm vagy a magam erejét bizonyítandó kényszerből. nemtudom.
DE: azzal a különbséggel, hogy nem kersem szántszándékkal a helyzeteket. és hogy idézzem, nem "éltetem" ezt a hülyeséget. Én annak örülök ha normál 7o-8oas tempóban mehetek hazáig. Dehát mindig provokál valaki :) SAJNOS.
nem kell ennek a hülyeségnek még több követőt toborozni a neten. esetleg olyanokat, akik majd az első kanyarban ki is csusznak.
több barátom is töretett már össze autot ugy, hogy a mögötte jövő egyszerűen megijedt a manőverétől, és négy álló kerékkel oszlopnak csúszott, autóját TK-ra törve. Mert ugye odáig tiszta sor, hogy egy BMW-vel egy ladát le lehet nyomni. Az is, hogy kanyarban is jobb. Kérdés hogy aki a kormánynál ül, az alkalmas-e erre.
Aki azt hiszi magáról, hogy tudja hogy nem szabad állóra fékezni a kerekeket kanyarban, az - ujra mondom - induljon amatör versenyen. más a "tudom" és más a reflex. szintén sajnos.
z |
Előzmény: Leon_ (138)
|
|