405GRX
2001.10.26
|
|
0 0
1010
|
Yonapokat!
Na végigolvastam az egyhetes termést, örömmel látom hogy pörög a topik akkor is amikor az ember Magatokra hagy Benneteket:-)))...
Egyébként ezeknél a sakndinávoknál minden nagyon szép, csak egy hibájuk van: nagyon kevés pug szaladgál arrafele:-)
Viszont a V70-es Volvo elöfordulási aránya kb. olyan, mint nálunk a Buzukié...döbbenet...
Ja és a sabian által kacsingatott S40-est sem fogom fikázni többet. Lehetöségem volt ui. kipróbálni egy szimulátort, ami az S40-es túrabajnoksági verzióra épült. Fogtak egy kasznit, felmatricázták, slick gumik rajta, bent bukócsö, minden ami kell. Elötte egy 16:9-es screen, és egy STCC nevü szimulátor futott rajta. Hidraulika mozgatta a kasznit oldalra-elöre-hátra, direkt forszfidbekes versenykormány, szekvenciális váltó, minden ami kell. NAGGYON szigorú volt. Éreztél minden rezonanciát, brutális gyorsulás, fék, picit túlnyomtad a gázt, már pörögtél, hihetetlen feelingje volt.
Elsö alkalommal azt se tudtam hol vagyok, csak estem-keltem összevissza. Aztán ráéreztem a pályára meg az autóra, onnantól sz...rá vertem mindenkit (multiplayer módban két ilyen autó volt összekapcsolva, de a mezönnyel is küzdeni kellett). K... jó volt!!! Bár egy DTC-s 406-ost szivesebben hajtottam volna:-))
Topik ON:
Programban mi is benne lennénk szerintem, karácsonyi nótázásban szintén!
A rénszarvas szerepét viszont már nem vállalom be, úgy látom már csak az maradt:-))) |
|