Skyline Creative Commons License 2001.10.25 0 0 126
Kicsit sokat írtatok egyszerre alig tudtam magam utólérni kezdem!

tonygreg!
A sulinetes kifejezésen jót röhögtünk még a téma, elején köszi befejezheted.
A felsorolást köszönöm asszem kérdésem nincs, újat nem írtál a 10. popnttal viszont jól levédted magad gratulálok!
Rendőrök elől való menekülésről szó nem volt...

capri-3!
Igazad van elborult kicsit az agyam, de ki nem állhatom, ha értetlen emberek buta kérdéseibe ütközöm (akinek nem inge...) Nincs harag bár a rendszámot nem kellett volna lehúzni, de a matricára és a rendszámkeretre majd igyekszem odafigyelni! :-)))

oldskool!
a szlalom nem drága??? egy utcai (nem erre a célra épített) autóban több kárt tudsz tenni mint gondolnád! Én általában csak esős időben teszem keresztbe, mert ugye kisebb súrlódás kisebb gumikopás kisebb igénybevétel...(a szlalom ált száraz aszfalt tele kanyarokkal ahol koppig tekered a kormányt, a közúton azért mások az ívek...)
A pályán én is szoktam előzni jobbrol amikor nem húzódnak le... (ez a közlekedési morál sajnos rálényszerít, eccerűen leszarják, hogy gyorsabb vagy)
Sietségről szó nem volt. Én mint mondtam el tudom venni a gázt, de ha valakinél gyorsabb vagyok és szándékosan gyorsít, hogy ne férjek (taxis szokás)be arra könyörtelenül ráhúzom!
QuadCam!
Én csak akkor menekülök amikor utánamfordulnak akkor vissza kettő parketta, de azt is csak addig amig esetleg nem érnek utól, hogy belém ne köthessenek! :-))