RG Creative Commons License 2001.10.24 0 0 1494
Hát a bíró tényleg kiállíthatta volna Ádámot, hülyeség volt páros lábbal csúszni a félpályánál. Kutya megkönyörült rajtunk, egyszer fejjel, egyszer lábbal hagyta ki a ziccert (Ferenczi Pista!!!), a Béla viszont bebizonyította, hogy fiatalok ide, vagy oda, ha gáz van, ő hozza a meccset. A Bernáthot ki kellett volna állítani róla. Nem tudom, észreveszitek-e, de Béla meccsenként 8-10 alkalommal tárja szét lemondóan a kezét az ötösön belül, mert oda képtelenek berakni a társak. A játékkal én sem vagyok elégedett (sőt), de azért:

hiányzott a Füzi, Győri, Goran trió,
a fiatalok most nem nagyon hozták magukat,
minden csapat életében vannak gyengébb periódusok, a jó csapatot onnan lehet megismerni, hogy ilyenkor is tudnak győzni, még ha szar játékkal is.

A Pistának nem tudom, milyen ziccerek kellenek még. A Tököli az ilyeneket berúgja. A Zava végre jól focizott az első félidőben, de a Mónossal továbbra sem vagyok kibékülve. Győrben is mögé passzolták be a labdát a szélre, elfelejtett visszazárni. Na, mindegy, ha szombaton nyerünk, nagyot léphetünk előre. Sajnos én nem leszek gépközelben, ha mindez igaz vasárnap Ajax meccsre megyek. Az se rossz.