[hihi, szomi_szomi, csak néztem, hogy miért írsz te a lakáshiteles topicban a kilókról... de aztán megláttam, hogy másik topicban vagyok. :-)))]
vombatka, édes vagy, hogy így a múltból tudsz előcitálni hozzászólásokat, tudod mit: te csináld úgy, ha neked az a jobb és pontosabb. ha visszanézel, én azért írtam ezt a reggeli mérlegelés cuccot, mert valaki el volt keseredve nagyon, hogy nem fogy és kedvet javítotam ezzel, hogy ha mindig reggel méri magát, akkor kevesebbet lát a mérlegen és jobb kedve lesz.
Az egész fogyókúrának nincsen semmi más értelme, mint hogy jobb legyen tőle az ember kedve. Hogy ezt hogyan, melyik technikával, aktuális programmal éri el, az nagyjából tökmindegy. Ha te mértani közepet szeretsz számítani az elmúlt tíz év napi nyolcszori mérlegelés eredményéből, tedd csak meg bátran, ha így érzed jól magad. Aki meg reggel szeret méretkőzni, az tegye meg reggel. :-)))
Én meg elkerülöm a mérleget mostanában, mert nincs kedvem reállni, sem este, sem reggel. Hát ez van. :-)
Plpe: az biztos elég, de ha aztán újra vacsorázol, akkor lehet, hogy újra ott fog figyelni a 3-4 kiló. De nem esküszöm meg erre se, persze. :-)
Lappa