Gyógyegér Creative Commons License 2001.10.22 0 0 65
Jippíííí!
Azért néha én is benézek. Hiába, ez van, ha az ember lánya már nem olyan intenzitással netezik, mint rég. Lemarad mindenről.
Pedig valamelyik este (ja, csütörtök lehetett, mert az a Szabis nap) beírtam valamit, két perc múlva ott volt ASL válasza, aztán megint írtam, és vártam, hogy ki lesz a következő hozzászóló. Kicsit gáz volt, mert egy pillanat alatt megint azt a régi bizsergést éreztem, mint anno, amikor még ládáztunk. Az a vibrálás, amikor egyszerre kismillió emberrel beszélsz, nyomon kell követned mindet, miközben a kettővel ezelőtti mondat már rég kipörgött... de érdekes, azóta egyetlen másik chaten sem éreztem ezt a hangulatot, mint a Ládában. :o))

Szóval akkor a kérdésekre szép sorjában... Lukács, ezer meg mégegy bocs, hogy lemaradtál. Nem is tudom, hogy lehetett, pedig tudtommal neked is volt ikonod, tehát a listában benne kellett volna, hogy szerepelj. Ezennel megkövetlek... :o)

Zorro, mit csináljak, ha az én ikonom előbb szerepelt, mint a tiéd? Mármint a sorban. Meg aztán az is befolyásolta, hogy tudod, egyszer újra kellett csinálni, amikor elszállt, és ahogy az emberek sorra bukkantak fel, úgy illesztettük be újra és újra a régieket, szóval módosult ám rendesen. Sajna... :(

Sunny, Morci: a képeket megpróbálom mélben elküldeni. Az egyszerűség kedvéért megtennétek, hogy írtok egy rövid levelet a sediagi@hotmail.com-ra, az aktuális mélcímetekkel? Így két legyet ütnénk egy csapásra, egyrészt én nem felejtem el megtartani az ígéretemet (ehhe...), másrészt nem kell annyit keresgélni a címet (mert ugye kényelem is van a világon ;o) ).

Kis: nincs mit, de a köszönet - a topicért - nem engem illet. Vagy félreértettem volna valamit? Vaa
aagy... mást köszöntél? ;o))

Duke-nak is üdv itt!

Még jelentkezem!

GyE