MGperY Creative Commons License 1998.06.05 0 0 3
nos én voltam indiában mindenkinek ajánlom, aki erős idegzettel bír. néhány megjegyzés, saját tapasztalataim alapján:
1). nem mind roszfej/jófej aki indiában lakik sőt az h vki indiai egyáltalán nem jelent semmit. pl. a pakikkal is csak a muszlimok versenyeznek h ki tud több embert kinyirni allah nevében. ez pl 1 szikhet egyáltalán nem érdekel hiszen ők a békésegymásmellettélés hívei (bármijen hüjén hangzik). ők a legjobb arcok.
2). a külföldi cégek valóban ott vannak, de az csak egy fajta jelképes megjelenés, szerintem egy darabig nem lesz ojan fejlődés mint pl. tájföldön. konkrétum: az amex, citibank torony mellett 200 méterrel a zöldség piacon nem lehet látni az utat a szeméttől és a koldusokat konkrétan hosszú farudakkal verik ki a biznisz negyedből a rendfenntartók.
3). az angolokkal kapcs 100% egyetértek.
4). indiának kurvára nem könnyű: annyira sokszínű és ojan erősek vallási kötöttségek nehéz modernizálni, de ha nem modernizálják akkor megy egyszerűen szétesik saját tehetetlenségétől fogva. így is úgy is elönti őket a modern szemét, úgyhogy most mennyetek, amig még ojan, amijen.

ja és az atom úgy nem pakikat, meg indusokat öl, hanem a Földet. atom suxxxxxxxxx

bocs ha hosszú volt.