kdezsoe Creative Commons License 2001.10.21 0 0 4654
Mumu, nem veletlenul kattintottam rad...
Tobbnyire csak olvasok,leginkabb akkor szoktam megszolalni, ha beragok valamire...
Most beragtam!

Idezek beloled:

"Ha ez lehetseges,ha ez itt van akkor megis hogy van az hogy naponta durva hibak vannak ?Korhaz,voroskereszt,iskolak.Akkor csak az lehet hogy azzok akik ezeket a nagyon pontos fegyvereket hasznaljak ,nem tudjak ezt hasznalni...Nem egyszer hanem sorozatban.."

Szvsz, biztosan tudjak hasznalni.

Elfelejted, ott romok vannak, a romokban emberek.
Emberek, vegyesen, nok, gyerekek, esetleg terroristak. Terroristak, akik nem valogatnak az eszkozokben.
A modern technika szinte 100% -osan feltudja deriteni a modern technikat. Viszont itt nincs technika, nincs mit lehallgatni, nincs informacio.
Mi marad? Hat az informatorok! Ki az informator? Barki lehet! Kell a propaganda a "betolakodok" ellen.
Nem hiszem azt, hogy a vilagon eddig peldatlan haboruban,( a bombazok, egyik forduloban bombakat dobnak, a masikban segelycsomagokat)szandekosan, vagy gondatlansagbol gyerekeket olnenek.
Mellesleg megjegyzem, nem ritka itt a 10 eves gyerek kezeben a raketaveto, meg a geppisztoly.
Majd valamikor bizonyosan kiderul, hogy kik haltak meg es miert.

Tehat Tisztelt Ugyved Ur, ne itelkezzen amig nem hallgatta meg az "ugy" osszes erintettjet...
Ne itelkezzen, inkabb imadkozzon, minden artatlan emberert, legyen az afgan no, vagy gyerek, vagy katona, vagy akar azert a 6000 emberert, aki a romok alatt halt meg nyomorult modon!

Előzmény: Mumu (4650)