Kinga18 Creative Commons License 2001.10.20 0 0 263
Szia Ganimedes!

Én már láttam a kiállítást a Vígben és nagyon tetszett.Nos, ami a Bölcs Náthánt illeti most jöttem meg a színházból és inkább rögtön leírom mielőtt elfelejteném a lényeget.Az az igazság,hogy én egy kicsit többet vártam a darabtól.Hegedűs volt benne a legjobb,de ez minden.Az egészből csak annyi maradt meg bennem,hogy nem szabad elítélnünk más egyházakat,
és ugyanakkor nem szabad valakit elítélni a hite alapján.Bár én úgy gondolom,hogy az emberi jellemben sok mindent változtathat a vallás és a hit.Ami azt illeti az egész nem hagyott meg bennem mély gondolatokat,sem érzelmeket.A vége ráadásul kezdett hasonlítani egy rossz brazil sorozatra:kiderült,hogy ez annak a bátyja,meg amaz ennek a huga,meg hogy az mégsem az apja,de
ő ezt nem tudta,meg...szóval egy nagy kavarodás lett a végére az és ezzel el is volt intézve.A vége így olyan semmilyen.Pedig jó a szereposztás,de a darab gyenge.Ennek ellenére nem bántam meg,hogy elmentem,örülök neki,és nem akarlak lehangolni,hiszen ez az én véleményem,de meglehet,hogy neked majd teljesen más benyomásod lesz az egésszel kapcsolatban.Kérlek,ha te is megnézted akkor feltétlenül írd meg a véleményedet.Köszi.

Kinga.