klia Creative Commons License 2001.10.20 0 0 15
Sziasztok!

Igazi meglepetés számomra a már-már haldokló topicom feltámadását látni. Köszönöm, hogy felhoztátok. :))))

Bár születésemet, és gyermekkoromat tekintve angyalföldi vagyok, mégis tiszta szívből megkedveltem Újpestet. Szerencsésnek mondhatom magam, mert bár lakótelepi házban lakunk, de lakásom ablakai viszonylag rendezett parkra tekintenek. Kutyámmal gyakran kóborolunk a környéken. A közeli kertváros minden zegét zúgát ismerem. Szívesen sétálok környező parkunk csodálatos fasorokkal övezett ösvényein, de gyakran kószálok, csupán kedvtellésből a távolabbi Káposztásmegyer házai között is. Összegezve Újpest kitörölhetetlenül belopta magát a szívembe. Lehet, hogy elfogult vagyok?

Kedves Ani!
Linkgyűjteményed ugyan még csak ezután nézem meg, de közzétételét előre is szeretném megköszönni. Bizonyára érdekes lesz.

Kedves lakos!
Köszöntelek, mint ujdonsült újpestit. Remélem hamarosan megkedveled Te is. :))

Kedves Ttársak!

Talán lakos hozzászólását olvasva merült fel bennem, talán mi, akik régebben lakunk itt, sem ismerjük eléggé Újpestet. Mit szólnátok egy közös felfedezéshez? Mutassuk be egymásnak az általunk igen kedvelt, és jól ismert részeit. Barangoljunk együtt! Lenne kedvetek ehhez? Kíváncsian várom véleményeteket!:)))

Addig is még egyszer köszönöm az aktívításotokat!

üdv klia