bohocka Creative Commons License 2001.10.19 0 0 56
hali! szoval remek! az elejen meg kicsit foglalkoztatott, hogy talan telleg erdemes foglalkozni a temaval, de felejtve. leirtam a velemenyemet, az erzeseimet, remelven hogy talalkozom olyannal aki legalabb egy kicsit is ugy erez mint en. de nem. megkoszonom a felelossegerzetrol szolo hosszu comm.eket, biztos a joindulat vezett mindenkit, telleg megtisztelo hogy a hulyegyereknek irtatok hogy kapjon man eszbe, de asszem nincs min vitatkoznunk. engem nem erdekel a velemenyetek, ha semmi koze nincs ahhoz amirol csevegni akarok. ez olyan mitha bemennel egy krisnas chatbe es elkezdenetek legyikozni oket! ok is leszarjak elmondom, de mosolyogva vegighallgatnak.
-"remelem felmutatsz valami jo verdat", vagy mi a fene...:) fogalmam sincs miert kene barmit is bizonygatnom Nektek...:) attol tartok hogy rosszkor nyitottam topikot... a sok unatkozo netfuggo FELELOSSEGTUDATOS ember mind elkezdett engem szarozni... OK serafutty, en telleg leszarom, ertitek tovaporgetem, hali, olyan hulyekkel, orultekkel akarok csevegni mint en! ok?
tartsatok tiszteletben, hogy en senkit sem probaltam lealazni, vegigolvastam a sok szamomra baromsagot, volt amelyikre valaszoltam es probaltam normalis mederbe terelni a dolgot.. nem megy! ez a topik nem Nektek van ok? nem erdekel, hogy kinek milyen csodaja van, vagy milyet tud kolcsonkerni, hogy lealazzon. azt akarom, hogy azok az autobuzik, akiknek mindegy, hogy milyen kocsi, mennyi penzbe kerul, milyen klima van benne, etc. de olyanok, akik minden kib*szott penzuket az autojukba olik, es mindent megtesznek, hogy a sajat szemukben istenek legyenek. igenigen este kiverik a farkukat a 300ZXre hogy reggel 2107tel menjenek akarmerre, de versenyeznek, egymassal magukkal, JATEKOSok! eppen ezert nem erdekel a Ti velemenyetek, asszem nem Ratok vagyok kivancsi, tovabbi jo majhizlalast!

bohoc
(a nevem sem veletlenul bohoc, rohoghetsz rajtam, megalazhatsz, de en mindig nevetni fogok)