RG Creative Commons License 2001.10.15 0 0 1442
Uraim, a heti góltotó teljesítményért elnézést mindenkitől. A meccsen megint felhúztam magam (sehol máshol, értitek SEHOL nem tudnak felidegesíteni), Ferenczi három méterről sem, Béla földbe rúg a 11-es pontnál, a Mónos-Zavadszky duóról meg inkább nem is beszélnék. A F. Pista viszont legalább egyenletes teljesítményt nyújt, szerdán sem rajta múlt, most is gólt szerzett, a Czvitkovics és a Füzi ismét nagyon jó volt, a Komlósi, Horváth és a Goran szintén. Azt hiszem követem r.tonyo példáját és többet nem veszek NS-t, mert aki a Zava és a Goran játékát egyaránt 5-re értékeli, az semmit sem ért ehhez a játékhoz. Egyébként egy jó csapatot arról is fel lehet ismerni, hogy viszonylag gyenge teljesítménnyel is képesek nyerni. A helyzeteink egyébként megint ott voltak, de sokat kihagytunk. Csendben hozzáteszem, hogy a Hajdú ismét fogott egy nagyot, és ugye annak a kapusnak a legnehezebb, akinek két-három lövés megy a kapujára meccsenként. Ha Szmilja visszatér felállhatnánk végre az én elképzelésem szerint is (Hajdú-Horváth L., Szmilja, Komlósi, Füzi-Czvitko, Goran, Győri, Kanta-Illés, Ferenczi)