Üdvözlet taker!
Az enyém savannabeige és annyit iszik mint egy teve az oázisban. Vakarom is a fejem mert ez így nem OK. Karbit lehet felújíttatni, kb. 3500 Ft-ért vettem felújító készletet (ebben benne van egy csomó tömítés meg egyebek) de vannak helyek ahol nem csak a tömítéseket cserélik ki, hanem a tengelyeket is cserélik vagy csiszolják. Ebben nincs tapasztalatom.
wbaag!
Egy katalógus alapján a verdád '81/02 havi gyártású. Az alvázszám szerint ki lehet belöle nyerni az adatot. Te honnan veszed a jan.13-at?
Hogyan kell jól polírozni, mert a hét végén életemben elöször políroztam, de nem vagyok elégedett az eredménnyel. A kocsira felkentem az anyagot, hagytam megszáradni, majd miután letöröltem a felkenés szerinti 'minta' vagy hogy hívják meglátszik ha megfelelö fényben nézed és tudod mit kell nézni. Egyébként valami lakk ápolóval csináltam ami metál fényre is jó azt hiszem tán egy béka van a dobozán? Viszont ott ahol már javítva volt a fényezés pl. visszapillantó tükör háza, a pár hónapos festésen semmi ilyen 'karcolás'szerü utómaradvány nincs. Nem értem ezt. A régin meglátszik az újon nem? Én azt hittem a friss fényezés sérülékenyebb. Ja, nem a bömösröl van szó bár azt is meg kellene ápolni még a tél elött.
316e21
Az a kis díszléc a BMW-nél olyan 5.5k körül van, bár szerintem bontóban fillérekért lehet ilyet guberálni. A karbiról képet most nem tudok feltenni, mert nem megy az FTP. :-(
Üdv: Petyó (315 E21)