SAGA
2001.10.11
|
|
0 0
1416
|
Szerintem annyira kis különbség volt a két csapat tegnapi teljesítménye között, hogy egyértelmű volt, hogy a szerencse dönti el a továbbjutást. Az osztályzatokkal viszont nem értek egyet. Komlósi szerintem kurva jól játszott. Kevés hibával, jó védekezéssel, olykor még a támadásszervezésben is kivette a részét. Kanta Sz. szerintem kifejezetten rosszúl kezdte a meccsett. Időbe telt, míg ráérzett, hogy a Molnár Z. nem a Kriston. Zavában kellemsen csalódtam, eltekintve persze a tizenegyestől, rengeteg jó megoldást választott, sokkal kevesebb hibával játszott, mint szokott. Szerintem Mónos sem volt rossz. Azt ne felejtsük el, hogy Ő egy védő játékos és rengeteg jó passzal járúlt hozzá a támadások szervezéséhez. Az oké, hogy az ellenfél alapvonalánál már voltak gondok, de hányszor húzodott fel odáig védő létére! A többivel nagyjából egyetértek, szerintem többen formán alúl teljesítettek (Illés, Czvitkovics, Győri) és ez biztos, hogy nagyban hozzájárult a csapat összteljesítményéhez, de nem lehet mindeg a maximumon égni - sajnos -, nem lehet mindent meggyerni. Szerintem még mindig jobban játszott a csapat, mint a fradi ellen, szerencsére a fradit egy rossz játékkal is meg lehetett verni, bár abban a meccsben sem volt két gól különbség. Most így alakult, remélem nem kell ezt megszoknunk. |
Előzmény: BLUE BOY (1414)
|
|