BeePee_3 Creative Commons License 2001.10.10 0 0 4049
>Sorolja már fel valaki a folytonossági hibákat plz. (de mindet ám)

Nem tudom ismersz-e ilyen sorozatot, hogy Star Trek - The original series. Ott ugyanis volt egy űrhajó, amit Enterprise-nak hívtak, az volt az ELSŐ ilyen nevű hajó. Ez a mostani történelemhamisítás. Utána, nem tudom láttál-e olyan részt a DS9-ban, hogy Trials and tribble-ations ?
Az ugyanis a Kirkék idejében játszódott, tehát kb 150 évvel az Interspájz után. Ott érdekes módon a Klingonok még síma fejűek voltak, később jöttek csak a ragyás fejűek. Ehhez képest ebben a borzalomban, 150 évvel az említett rész előtt, már ragyás fejűek a Klingonok. Hmmm...
A Suliban nevű faj soha, sehol nem lett említve (legalábbis a TNG, a DS9 és a VOY) alatt. Ha ezek olyan nagy ellenfelek, mint amilyennek mondják, meg hogy a jövőből segítik őket, akkor kissé érdekes, hogy most hallunk felőlük először. No lényeg a lényeg, ez egy nagyon szar soroazt, de igazából nem kell itt egymást győzködni, mindenki azt néz amit akar. Én ezt nem fogom, mert a poros nyomába sem ér egyik korábbi Treknek sem. És nem tudom honnan veszik a bátorságot ahhoz, hogy kiírják az elején, hogy 'Based upon Star Trek, created by Gene Roddenberry'. Ez ugyanis hazugság. Ez a sorozat az eddigi Trek történelem lábbal tiprása és erre nem vagyok kíváncsi...