Flavius Creative Commons License 2001.10.09 0 0 3661
Akkor ezekszerint én vagyok a textúracsíterek Godfádörje, mert nemtetszik a sivatagi textura :D LoL...Azért Infra lásd már be, ez nem ugyanaz a kategória mintha mindent lecseréltem volna mittomén pl egyszínű textúrára vagy rikitósra vagy miafaszomra...ráadásul aztse tudom hogy kéne, ezt a Dust feljavítót a cs.hu-ról szedtem le...ezekszerint a magyar CS scene központja csíteket osztogat a player-eknek...hát ez megaLoL :P
Ráadásul jelentem, most telepítettem újra az egész CSmet az EQ4 miatt, ugyanis töredelmesen bevallom a hangjaim is le voltak cserélve egy másik pack-ra. És mivel tilos ezekből a nem alap használata a full eredeti CSt raktam fel, no váloztatás.
Mondjuk ezen a 2 dolgon kívül sosem volt semmiben különböző a CSm az alaptól, az hagyján hogy semmiféle szkriptet nem használok és nem is láttam ilyen csomagot de még vásárló sem jött be nekem, szal azt se. Szerintem azon kevesek egyike vagyok aki a legalapabb CSvel játszik...pláne most.

Visszatérve a lényegre - most hogy lenyugodtam - rendkívül kíváncsi lettem mostmár én is arra, hogy mi az eredeti neve ennek a KisPolak-nak, mert szerintem valószínűtlen, hogy Morte legyen, Mokiller meg tagad...Mindenesetre az hogy csítel teljesen bebizonyosodott, még Demo-t is készített a játékáról az egyik lelkes jelölt(nekem későn jutott eszembe), nagyon érdekes dolgokat csinál rajta. El lehetne kérni, valamelyik TIRPAK(aka HUB) csinálta, elég tanulságos.
Ja, és úgytudom a Tiszanet-nél az IP cseréje ingyenes, szal akkor és úgy cserélgetteti ahogy akarja a kis gyökér...

Mindenesetre hajrá csítlebuktató fényképezők, WONos szerverek, meg minden ilyen kezdeményezés, segítek amiben tudok, mostantól még jobban figyelek hátha lebukik előttem vki olyan is aki nem ilyen látványosan csítel mint KisPolak, majd írom ide az info-t ha van vmi.

Flav
ui.: újabban eléggé felkapott lett az ismertebb player-ek nevének lopása, lsd amikor kodiak nevét lopta vki...Cron-nal akkorsem tudtuk sajna kideríteni ki lehetett az...érdekes módon ott is felmerült egy FoP neve...vki nagyon az ellenségük lehet,hogy így be akarja őket mártani mert kötve hiszem hogy a FoP ezzel szórakozna.