Gyuri!
1: még nem toltad be a Fujit hogy letapogassam róla a festéket. (Ezt csak azért írom, hogy Pomelo láthassa, hogy Te is csak egy általam rángatott mesterséges kreatúra vagy! :-)))
2: tegnap összefutottam a szegedi P.Janival. Rohadtul csodálkozom hogy nem ismeritek egymást! Vele versenyezhetnétek fotócucc cipelésben 60 fokos hegymenetben, erôbôl! Most adta le a retyezáti diáit hívni.
3: én nem csak mint XY válaszolgatok, hanem mint egy naturArtos tisztségviselô is :-(
Pedig lenne jobb dolgom.
4: Én még a aját kérdéseimre sem kaptam adekvát válaszokat a fiataltól.
5. nem védekezem, hitem szerint a tényközlés módszterét folytatom, miközben furdalja az oldalamat a kíváncsiság, hogy miért is vagyok én a céltábla, amikor csak annyit tehettem mint bárki más az elô, vagy a nagyzsűriben. Arról meg nem én tehetek, hogy élek.
6. Nagyon boldogak lennénk ha valaki fogná magát és 10 évig folyamatosan összeszedné azt a "néhány jó bolondot" akik a kiállításhoz szükséges évi 3-4 millót pénzben vagy hozzájárulásban összedobja!
"Helyedben meg mindenképpen elintézném, hogy nem díjazott összes képb?l legyen 1 vetítés. És akkor nem lenne itt ez a sok felesleges duma."
Gyuri még ezt sem tudom egyedül elintézni. Van benne egy szavazatom. Ráadásul én már láttam! :-)
A klubgyűléseink nyitottak, eccer bejött egy szerény ismeretlen fiatal "gyerek" aztán vetített egy adag jó képet. meg is kapta érte a magáét. Asszem ô a pályázat legnagyobb meglepetése. G.Bálint. A saját belsô számításaink szerint az összesítésben a 2.-helyen végzett. (Érdekességképpen a legutóbb felvett 4 új naturArtos egyike)
Ebben meg teljesen egyetértünk: "Végül is kinek fotózunk? A zs?rinek? Mert akkor már régen rossz... "
Bár a válogatást már a zsűrihez kell igazítani :-(
P.S.
Ha ilyen lyókat mulacc akkor egy hétig vedd mán át a válaszadás jogát!