Apu bevásárol
2 kg kenyér, de ne fehéret
("ne fehéret? milyen van még?... Te jó ég, mi a lószart gyártanak már ezek a pékek? Jóhogynemmá banános kenyér...!)
8 db zsömle, de a kifli is jó
(paga... pagane... paganino vagy mi ez?! Ez kifli, baszd meg!)
3 liter tej, csökkentett zsírtartalmút, mert a Lacika csak azt issza meg
("Lacika, Lacika! ... 13 éves az a büdös kölök, tuti hogy már bagózni jár a hülye haverjaival, és éjjel nappal bömbölteti azt a rohadt zenét")
30 deka pulykasonka
("mit akar ez?... szeletelve? ... nekem kurvára mindegy, én meg nem eszem azt a szart... van itt jó kis füstölt kolbász is... azt kéne... hagymával...)
1 kg paradicsom
("most én találjam el, mennyi egy kiló paradicsom? hülye gép... melyik itt a paradicsom?... mingyá benyomom a krumplit, oszt szarok rá... hopp, majdnem két kiló... faszom!")
2 csomag mustáros chips
("mustáros mi a túró?... hol a picsába lehet ez?... mindegy, nem volt, és kész!")
vegyél magadnak sört
("6 üveg... nem, legyen inkább 10... ha a Pityu átjön, nem lesz elég... 15... mennyi van egy ládában?... oké, egy láda")
("kibaszott sor... számlát is kérsz, te mocsok?... kurva anyját minden cégnek!... marja szét a gyomrotokat a szaros ásványvizetek!"
("kurva kanyar!... köcsög sör mit zörög hátul?!... ez meg mit pöcsöl itt előttem?... szerteszéjjel baszom mindjárt a fejét!)
("nesze, anyjuk, itt a rohadt cuccod... nem vagyok éhes... faszom az egészbe!")