bud511 Creative Commons License 2001.10.05 0 0 4527
Ne haragudj, de nem látom az összefüggést a két dolog között, ha csak annyiban nem hogy aki gyilkol, az mind elmebeteg. Sehol nem írtam, hogy ne büntessék meg a bünösöket, vagy hogy nem sajnálnám az ártatlan áldozatokat (egyébként én részt vettem egy adakozásban is az áldozatok hozzátartozói részére, erröl ennyit).
De: itt nem ez a lényege a válaszlépésnek, nagyon úgy néz ki, hogy Amerika megint csak hasznot akar húzni ebböl a sok ártatlan embert érintö tragédiából és végre van indoka egy katonai beavatkozásra, amit a világ még támogat is. Azt hiszem, rég ismert, hogy az eröszak eröszakot szül, erre felkészülhet az a nagy Amerika is, ilyen elvakult vadállatokat, mint ezek az iszlám terroristák csak még inkább arra ösztönöznek a katonai csapással, hogy ök is válaszoljanak, ezzel aztán valószínüleg még több ártatlan ember halálát fogja Amerika (közvetve) okozni. Talán ezen is el kellene gondolkozni. Az, hogy a támogató dúsgazdag vagy sem, nem tudom mennyiben érinti magát a problémát. Amit tettek, megtették volna dúsgazdag támogató nélkül is, müanyag kést, stb. venni nem egy nagy kiadás.
Előzmény: Csülök (4526)