spiroslyra
2001.10.04
|
|
0 0
92
|
Kedves Kazi!
Mielott meg vegkepp osszezavarlak Teged es Magam a gorog zenei hangsulyrol, egy idore zarojelbe teszem a temat. Arisztoxenoszt vizsgalva kesobb, ugy gondolom majd megtudhatunk minden megtudhatot a kerdesrol. O a legszabatosabb, a legtomorebb es a legszavahihetobb forrasunk. Tervezem, hogy mint "bukott" oregdiak ujra vegigulom az egyetemen a temaval foglalkozo orakat es tuzetesen elolvasom a jegyzetet. Az elso evben ezeken az orakon jokat aludtam. Masodik nekifutasra mar kapisgaltam, most harmadikra mar remelem, segitsegetekkel nehany epkezlab kerdest is megfogalmazhatunk.
Hogy olvas egy gorog ogorogot? Gondoltam, megleplek egy Platon sorozattal a Papirosz Kiadotol. Ez amolyan szazadelos, pufedeleu, felvagatlan, olcso fuzet sorozat, ahol az ogorog mellett ott a mai.( Ugy velem maig a legjobb, az uj kiadasok szep nyomasu olvashatatlansagok, a regiek, bar kiguvad a szemed a pocsek tipografiatol,biztos kezu, erett filologus munkak.) Magad is osszevetheted a kettot. Elso pillantasra az latszik, mintha ma "fecsegobbek" lennenk, amit a regiek fel oldalon, azt Mi egesz lapon mondjuk.
Szpirosz |
Előzmény: Törölt nick (85)
|
|