Közben folytatom: Közben keeden buliba azt hitte nem jön a csaj, lekezdett inni. Végül is megjelent a lány a buliban, de akkor már szinte mind1 volt. "Kicsit" leitta magát. Aztán odament hozzá, kicsit beszélgettek, de a csaj nemsokára bement táncolni. Ezen kiakadt, végén úgy kellett "hazatámogatni". Nem mindig, csak néha el kellett kapni, amikor dőlt... :-) Aztán annyira felkaptam ezen a vizet, hogy elhatároztam, beszélek a csajjal, hogy ne gyötörje. Beszéltem is tegnap. Szerintem nagyon jó esélye van arra, hogy összejöjjön a lánnyal. Azóta meg is nyugodott, és mivel a hölgyemény nem szereti, ha vki iszik, ezért tegnap már nem is ivott:-)) Hanem velem beszélgetett 2 órát. Úgyhogy most megnyugodott, nem idegeskedik miatta. Talán összekapja magát, és megmenti még a félévét. Végülis "csak" meg kellene ismerkedniük, mert a csaj csak annyit mondott az "érveimre", hogy "...de hiszen nem is ismerem." Mondta még azt is, hogy ha ilyen jól ismerem, akkor miért nem jövök össze vele. Ezen vigyorogtam egy sort, és mondtam, hogy mi "csak" haverok vagyunk. Szóval most ismerkedni akar:-) (Volt egy nagyon égő szitu: épp beszéltem a csajjal, amikor megszólalt a telefonom, ami épp egy ismerősnél volt, mert játszott vele. Erre kiabál az ismerős: "Telefon, XY (nem írom le a nevét - ez egy nevek nélküli sztori) keres." Épp róla beszélgettünk. Csak 1 kicsit volt égő...:-) Aztán mondtam a srácnak, hogy mondja meg, hogy majd visszahívom.)
Na, ennyit zsinórban, mert ha mindent szó szerint akarnék leírni, az hosszú lenne:-)) Ennyi a lényeg - szerintem. De most megnyugodtam, hogy sikerült megnyugodnia...
Üdv
Leea