tcaoe Creative Commons License 2001.10.03 0 0 276
Na akkor azert is.:))
Illetve: a baratnom apja is elhatarzta, hogy vesz egy uj autot. Elvileg ketten vannak, ugyhogy az sem baj, ha kicsi. Am egyreszt neki csak a sedan az auto, masreszt 2,5 mio volt a keret. Eloszor Suzukin is gondolkodott, de aztan beleult egybe. Ergo maradt a Thalia. A Twingo az elegge jo, de csak 3 ajtos, ami bizonyos kor folott bizony nagy hatrany. Masreszt valoban tagas, mikor a Cliomat vettem, megneztem azt is. De vagy tagas vagy csomagtere van. A ketto egyutt nem megy. A Clionak pedig nem nagy, de jol kihasznalhato csomagtere van. Anyagok: mondjuk tenyleg nem a legigenyesebb, es meg ragasztoszagu is, de legalabb pofasra formazott, igy nekem pl. kellemes. (no nem uberfranko, de nem Suzuki) Harmadreszt az oreg hetente 3x telepakolja a csomagtartot, ami a Clional mar csak billentett ulessel menne, akkor viszont latszik, hogy mi van benne. Utoljara: a Thalia volt a legmagasabb epitesu, igy nem kell kilometereket gyalogolnia, ha horgaszni megy.
Last: mit gondolsz, anno miert a Focus volt a legolcsobb TD kombi?:)) De ez OFF.
Előzmény: vinettu (275)