Törölt nick
2001.10.03
|
|
0 0
2688
|
És a másik újratradícionálódó márka a NIVREL szerintem nagyobb rangot vívott ki mára magának mint régen. Mégha most nem is saját szerkezetük van.
Nem gondoljátok, hogy érdekes az a tény, hogy mindannyian hajtottunk magunknak egyet ? És minden ritkasága ellenére sikerült is egy-egy régi darabbal összefutnunk. Azért ez nagy szó, de még nagyobb lenne, ha a maiak közül is tudnának utódaink ennyit találni az akkori felhozatalban. (Nem a tartósságát kérdőjelezem meg, hanem a mai presztízse mellett alighanem még ritkábban, sőt kevésbé eladandóan lesznek a felhasználóknál.)
Valahogy így válik nemesebbé a márka...
Egyébként a MARVIN féle eladás (régi gazda mivolta ellenére is) úgy érzem, hogy ellenkezőleg fog kisülni, mint a NIVREL-é. Kaphatunk egy tömegkvarcot, esetleg némi alapautomatát gyenge tokban a régi itteni rangot marketingként kihasználó árazással. Na én egy ilyen folyamattal nem értek egyet ! Pont ezért nem szeretem az itt tanult hajdani keleti diák által jórészt birtokolt DOXA mai példányait sem. (Ehhez képest a Nomos megalapozott.) |
|