Fiúk ! Vata,break2,UnstableIQ !
Nagyon rendesek vagytok, köszi a segitséget, a jószándékot. Nagyon szégyenlem magam, de be kell vallanom, hogy én is itt vagyok kint USA-ban. Nagyon is jól érzem magam, élvezem a szakmámat, most jöttem fel a beachről, az idő is szuper itt Dél-Kaliforniában, ma melegebb volt mint bármikor augusztusban. Nem hogy 40K de az idén 150k is össze fog jönni, tudományos szoftvereket fejlesztek.
Nem szoktam fórumokba irni, de véletlenül észrevettem néhány tudatlan emberke (TheRedGuy, Architectural Student, neaadam or whatever) agressziv, irigy hozzászólásait és nem tudtam megállni, hogy ne leckéztessem meg őket egy kicsit. Szerencsétleneknek fogalmuk sincs róla, Amerika mi is tulajdonképpen és mi a különbség a két világ között.
Vata ! Lehet, hogy én is hazamegyek egyszer Magyarországra, de ezt nagyon meg kell gondolnunk. Szerintem csak akkor érdemes azt csinálni, ha olyan anyagi helyzetben van az ember hogy nem nagyon függ többé az ottani körülményektől. Nagyon zavar otthon a jogbiztonság hiánya, a gyenge orvosi ellátás, a gyenge közbiztonság (100 kaptáramat lopták el!!! :-))) stb. Viszont mégiscsak ott vagyunk otthon. Azt hiszem én ingázni fogok. A teleket itt töltöm, a nyarakat meg ott.
Sorry again and good luck.
God Bless Hungary and America !!!