drhv
1999.03.01
|
|
0 0
19
|
Kedves stevie!
Hogy a fenébe lehetne a közgazdasági helyzetet éthetően elmondani, amikor az alaptételekről már évtizedek óta folyik a vita integrálok, axiómák és tézisek szintjén.
Ilyen körülmények között fel kellene sorolni azt, hogy ki mikor miért mit állított az összes ellenvéleménnyel egyetemben. Nekem megvan a magam elképzelésem, de ezt erősen befolyásolják az általam olvasott szerzők. Most mondjak egy irodalomjegyzéket, amire nem is lennék képes, mert van, ami bew sem ugrik, hogy hatott rám?
Te hogyan válaszolnál egy olyan jellegű kérdésre, hogy az országnak jó-e az erőteljes költségvetési politika és ez milyen jegybanki lépéseket követel, továbbá a mai helyzetben mi a teendő.
Erre mit mondanál? Én azt, hogy olvassál el ezt-azt, aztán érzésből csináld azt, amit tenni kell, és ne magyarázkodj.
Egyébként (tisztelet az szerencsére nagy számú kivételnek) a gazdasági újságírók nagyjából a gazdaság = pénz szintjén állnak.
Hogyan mer valaki előképzettség nélkül szakmai cikkeket írni? (Majdnem azt írtam, hogy publikálni, de ezért a gondolatomért minden kollégától elnézést kérek. Nem mosom össze őket az újságírókkal.) Erre értem az előképzettség hiányát. |
Előzmény: stevie wonder (18)
|
|