goback Creative Commons License 2001.10.01 0 0 4445
"...mert nyilvan erzik, hogy nincs igazuk, es a tenyekkel nem lehet vitatkozni."
Tényekkel? hogy oda nem rohanjak!
eddig semmilyen tényt nem írtál le csak buta ostoba magánvéleményt, amivel nem lehet mit kezdeni.

Ha valaki nem hagyja magat eszervekkel meggyozni, hat tolem maradjon meg olyannak amilyen.
csak nem arra gondoltál, hogy leszünk egypáran (én speciel Magyarországról) kiknek a te értelmetlen jelentéktelen, hozástolásaid következtében megváltozik Amerikáról alkotott jó és rossz képe?

Majd amikor az o segge alatt robban fel egy terrorista bombaja talan rajon, hogy igazam volt.
A te popsid alatt is felrobbanhat egy bomba és akár egy ártatlan gyermek alatt is és akkor mi van? Szerintem mindenkinek joga van az életre (legkevésbé bármilyen nézetét való fanatikusnak)

Tovabbi jo rettegest mindeninek amerikaban a terroristaktol! Amig ilyen a mentalitasotok, es ennyire vagytok nyitottak, addig minden okotok meg is van ra.
Mivel én Mo.-on élek lásd itt is élnek fogyatékosok, de én nem kívánok senkinek rosszat. De ha valaki azért szeretne megsémisíteni mert a szabadságot képviselem, vagy nem tetszik a magasságom, esetleg a korommal van baja ara az esszem azt mondja bocsáss meg neki de ha esetleg a családomat bántja valószínű (biztos) hogy nem ülnék ölbe tett kézzel.

...freud-i eliras volt (mar ha tudod mirol beszelek).
Bocsássd meg nekem de nem tudom miről, kiről írsz részletezd mert mi nem vagyunk ennyire felvilágosultak esetleg csak nem a jó öreg Sigmund Freudről?

Előzmény: TheRedGuy (4442)