atika62 Creative Commons License 2001.09.30 0 0 1493
Lovazni, hajj, az meg majd a jovo zeneje. :) Egyelore egy darab koordinataval meg tudom mondani, hogy hol lovagoltam. :)))

A koordinatak szerinti kereses tervbe van veve. (A szokasos helyen van egyelore elakadva a dolog: koordinatak kellenek. :)) A kulcsszavas kereses akkor mukodik, ha talaloan van minden elnevezve.

Biztonsag teren, haaat, ezen filoztam sokat, mert ugye ket lehetoseg van: a, nyitott, es barkinek konnyu hasznalni, viszont ott a legetoseg, hogy valaki nekiall szorakozi; b, valamilyen regisztraciot igenylo, de igy nem igazan lehet senkinek se szorakozni, de sajna usernev es jelszo kell, amit midnenki hajlamos elfelejteni. Ugyhogy egyelore az "a" verzio van fent (igen, azon a cimen, amit BadGe is irt; gyorsan terjednek itt a hirek :)).

Szoval egyelore (hint-hint-hint mindenkinek :))))) ott van a dolog elakadva, hogy fel kene tolteni par adattal. En amugy pont ilyesmire gondoltam, amit irtal is, hogy itatok, kis boltok, akarmi. Hogyha valaki kirandulni megy a kornyekre, akkor elore fel tudjon keszuli, aztan lassa, hogy merre is kell menni. :) (Nem lovas szemmel neztem, de azzal teny, hogy meg erdekesebb. :))

Es akkor egy kerdes is. :) Szerintetek az emap mennyire turi kocsiban az "uthibakat"? Konkretan foldutakra gondolok pl, de nem terepjaroval. :)

A

Előzmény: Cav (1491)