Cav Creative Commons License 2001.09.30 0 0 1491
A reggel nem volt esős, tudtam egy jót lovazni... :-)

Amennyire észrevettem, nincs ilyen waypoint exchange nemzetközileg, pedig egyre jobban terjed a GPS, és szerintem lenne rá igény.
Ha sikerül jól és megbízhatóan megcsinálni (meg biztonságosan) akkor mindenképpen lehet számítani egyre több jelentkezőre. Lehet, hogy máris ilyen, még nem láttam. :) Az nem baj, hogy egyelőre csak pár érdeklődő van, jönnek majd többen is. Ötleteim vannak még, pl olyan keresésre, hogy koordináták szerint lehessen keresni meg ezen belül is pl kulcsszavakra. Tehát ha mondjuk megjelölök koordinátákkal egy területet, ahova mondjuk másnap fogok menni kirándulni, akkor onnan kiadja a megfelelő pontokat. Lovas szempontből pl. az itatóhelyek fontosak, kocsmák, kis boltok, ilyesmi... Nagyon hasznos lenne egy ilyen. Na persze ötlet van, csak a megvalósítás már bonyolultabb. :)
Nemzetközi meg azért lenne jó, mert lehetne támogatókat is találni rá, meg hirdetőket, jó biznisz! :)
A waypoint+ formátum jó neked? Letöltöttem az összeset az e-Trex fan siteról meg ha meglesz a kébel a GPS-hez akkor onnan is letöltöm ami van.

Cav

Előzmény: atika62 (1490)