Sziasztok, viszonylag uj vagyok az Indexen, mondjuk vagy 2 eve olvasgatom, az utobbi idoben meg nem neztem erre. Kozben el is felejtettem a regi jelszavaimat, most regisztraltam ujra.
Az rtlklubon lattam a fokusz c. musorban a geocachinget, megjott a kedvem hozza, van egy Garmin E-Trex-em, lovaglasnal, lovasturakhoz szoktam hasznalni. Arra gondoltam, hogy a geocachingot is lohatrol fogom kiprobalni. A jovo het folyaman majd itt Szekesfehervar mellett, illetve a Pakozd felett elterulo dombok kozott fogok elhelyezni egy dobozt, vagy lehet, hogy egy multidobozt? :-) Majd kitalalok valami jot...
Rendeltem a Pfranc-rol 2 darab csatit az e-Trexhez, csinalok beloluk kabelt, az egyikre varok egy jelentkezot... :-) Csinaltam mar regebben is egy kabelt, de nem volt hozza rendes csati, szoval ilyen raszoritos modszerrel mukodott, de sikerult beletoltenem a 2.10-es szoftvert. Ha valakinek ilyen segitseg kell akkor irjon...
Bemutatkozaskent annyit, hogy 21 eves vagyok, fiu, Szekesfehervaron (keleti vegen) elek, Pakozd kornyeken szoktam lovagolni terepen...
Elkuldom ezt az iromanyt a Geocaching topicba is.
Cav